Gjon Allakaj Atdhetari dhe afaristi ynë i nderuar në Sllovaki

Shoku vëllai bashkëatdhetari ynë z.Gjon Allakaj ështëmodel frymëzues i atdhetarit përkushtuar , që ndjek udhën e babait të kombit Gjergj Kastriotit shpëtimtarit tonë dhe Europes nga bisha otomane dhe është mbrojtes i flaktë i vlerave kombëtare euroatlantike përendimore

Vëlla Gjoni është tashme me familjen e tij shembullore afarist i nderuar në gastronomi në shtetin mik Sllovaki Bratisllavën e bukur

Njërezit si ju janë ambasadorë të denjë të kombit tonë dhe suksese të panumërta

Erald Selca