Veprimtari Anton Antoni kujton dajën dëshmor Beat Colin

Me rastin e 20 vjetorit të rënies heroike në altarin e lirisë të trimit të paepur Beat Colit e kujton me respekt të madh dhe emocion nipi Anton Antoni .

Antoni dedikon fjalë zemre dhe emotive për dajën e tij trimin e UÇK ‘së të pavdekshmin Beat Coli emer i madh i luftes i kënduar dhe dashur nga populli

Leave a Reply