20 Vite nga Rënia Indrit Cares -Kavaja

20 Vite nga Rënia e Indrit Cares -Kavaja

Lufta e popullit shqipëtar shtresës atdhetare mobilizoi atë pjesën më patriotike kudo në botë në luftë kundër okupatorit serbomadh .

Indrit Cara nga Kavaja shteti ynë amë ushtarak dhe patriot intelektual la gyrbetin dhe erdhi në aradhat e UÇK -së ZOP duke dhenë ndihmë kolosale në rritjen dhe fuqizimin e UÇK ‘së .

I dashur me të gjithë i rreptë në disiplinë ushtarake dhe tmerr në beteja kundër okupatorit serb .

Indriti ishte epror shembullor dhe atdhetar i paepur militant i çlirimit dhe bashkimit kombëtar gjaku i tij dhe mijëra dëshmorëve u bëftë dritë për Shqipërinë .

Jeta dhe vepra e Komandant Indrit Cares do rrojë sa malet e mëmëdheut .

Erald Selca

Leave a Reply