Vëllezërit Muslijaj Dëshmor të Shqipërisë Etnike

Nuk ka privilegjë më të madh se të shkruash për dëshmorët e kombit dalëzotesit e atdheut e shpëtimëtaret e kombit nga regjimi kriminal serbosllav.

Familja Muslijaj nga Shaptej i Deçanit të Shqipërisë është një nga familjet më emblematike kombëtare dhe një nga familjet që dha çdo gjë për liri bukë mikut barut armikut e gjak për liri .

Kjo familje ishte bazë lufte në ZOD të Komandanti legjendar i UÇK -së Ramush Haradinaj në vitet 98/99 e tillë është dhe sot çdo herë oxhak i atdhedashurisë .

I madh e i vogel i thanë po luftës sepse liria vinte me luftë e sakrificë e jo me lutje e konferenca shtypi simendonin disa , Baca Bekë dhe vëllezrit Azem Muslijaj , Shemsi Musliaj , Bajram Muslijaj dhanë kontribut tejet të madh në luftë në logjistikë në luftime gjithëandej dhe në përballim të ofenzivave serbe e shpëtim të popullates civile .

Kjo familje çdo herë ishte me grushtin lart të çeliktë Enverian e frymezuar nga Shqipëria nënë prandaj u dha grusht armiqëve .

Kontribut tejet të madh në luftë dha dhe Agroni Muslijaj me familjar tjerë sot emër i respektuar në qarqe atdhetare .

Lavdia u takon dëshmorëve , duhet ti ruajmë vlerat si sytë e ballit sepse fal UÇK së gjakut derdhur lumë sot frymojmë shqip

Erald Selca ish luftëtar i Brigades 135 Agim Zeneli të UÇK -së ZOD dhe veprimtar

Leave a Reply