E.Selca :Ramiz Kukleci figurë e lavdishme kombëtare

Baca Ramiz Kukleci i mungon terë kombit Isniqit Deçanit Shqipërisë mërgates sonë figurë e shquar e kombit i pathyer nga regjimi kriminal jugosllav , militant i bashkimit kombëtar .

Terë jeta e tij ishte në shërbim të çeshtjes kombëtare qoftë në planin edukativ organizativ dhe liridashes ku kontributi për ilegalen dhe dalëzotesen e atdheut UÇK -në ishte epokal .

E kujtoj me nder dhe respekt maksimal kolosin kombëtar bacen Ramiz emri i të cilit është i skalitur me gërma të arta në historigrafinë tonë .

Vepra e tij do rrojë sa malet tona .

Leave a Reply