Rexhep Mala e Nuhi Berisha pushkë lirie

Dy tribuna popullor
Dy lajmëtar lirie me aromë Shqipërie
Dy militantë të Shqipërisë që ja nderuan armët dhe namin asaj
Liria nuk do vinte kurrë pa shtresën atdhetare e vizionare

Erald Selca