Vepra e Enver Hoxhes rron me shekuj

Kryekomandant Enver Hoxha , burreshtetasi dhe drejtuesi i atdheut frymezuesi ynë arkitekti i Shqipërisë moderne nesër ka 34 vjetorin e vdekjes fizike sepse veprat dhe madheshtia e tij do kujtohen brez pas brezi shekuj pas shekujve sa të rrojë kombi ynë te cilit i dha çdo gjë .

Leave a Reply