Anton Antoni kudo në aktivitete për dëshmor

Pedagogu veprimtari i kombit ish luftëtari i nderuar Kryetar i BL Gllogjan Anton Antoni këto ditë ishte me aktivitete kudo në Nepole Gllogjan Kosuriç Collopek Baran Vranoc Kryshec etj ku u nderuan dëshmoret dhe u vëndosen pllaka përkujtimore për ta evokuar luftën e UÇK.

Antoni është model për të mirë .

Leave a Reply