Veprimtari Kombëtar Nik Hiseni takohet me Kryeministrin Haradinaj

Ishte kënaqësi dhe nder i veçantë ta takoja Kryeministrin e Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj. Në këtë takim, biseduam shume çështje me rëndësi për vendin, po ashtu, kisha kënaqësin ta pranoja encikliopendinë lidhur me figurën e heroit tonë kombëtarë Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.

Kështu shkruan në profilin e tij në facebook atdhetari i madh z.Nik Hiseni

Leave a Reply