Selca:Ta shporrim terrorizmin nga trojet tona

Dikush duhet jep llogari disa imam radikal antishqiptar , bashkë me politiken ditore .
Me qindra shqiptar nga Kosova dhe viset tjera janë shtyer drejtë terrorizmit nxitur nga organizata dyshimta që kanë operuar kinse si humanitare , kemi qindra të vrarë në kauza të huaja dhe në terrorizem duke na dëmtuar imazhin si komb.
Këta trushpëlarë kanë marrë në qafë dhe familjet gratë fëmijët e tyre duke shërbyer si skllave seksi në Isis .
Të paguar nga qarqe antishqiptare këta po dëmtojnë fort kombin tonë , BIK-u duhet ti monitorojë disa imam dhe ligjeratat e tyre shteti duhet bastis kontrolloj ashpër qindra ojq dhe ti hetoj imtësisht .
Këta nxitesat jane bo milionera dhe rrin vet ne te teren siç thotë populli duke i marrë në qafë rininë me indoktrinim .
Të kishim pas ne kaq shumë trima sa po vriten për ligesi e terrorizem ne do ishim përtej Nishit .
Edukata dobët familjare skamja ndikoi për këto dhe më se shumti neglizhenca e shtetit .
Shteti duhet të godas ashpër pa mëshirë pa mëshirë çerdhet terroriste në trojet tona dhe ta shporrim këtë ideologji antinjerezore

Leave a Reply