FEMRAT E DHUNUARA DUHET PRANUAR ME DASHURI , JO INJORUAR !

FEMRAT E DHUNUARA NGA SERBËT DUHET PRANUAR ME DASHURI

E ndoqa me vëmendje në T 7 te shoku im dhe vëllau Arsim Lani intervistën e një motre tonë të dhunuar nga okupatori serb dhe bashkëndjej dhimbje me ato mijëra femra dhe i pranoj siç ikam pranuar që nga lufta paslufta e përjetë .

Si ish luftëtar e veprimtar opinionist, ndihem i turpëruar me reagimin e shoqërisë sonë të ndyrë paragjykuese karshi motrave nënave tona femres sonë në terësi dhe me mospërkrahjen e duhur shtetërore .

Ata burra që i kanë braktisur gratë e tyre të dhunuara janë qenefa frikacaka horra mjerana dhe ato familje që janë distancu nga këto motra tona janë familje të paftyra dhe të ulëta

Ushtria jugosllave policia paramilitarët banditët serbosllav kanë kryer gjenocid etnocid dhe dhunime dhe kanë djegur dëbuar miliona njerëz janë munduar të na zhdukin nga faqja dheut .

Por shpëtimtare e kombit ishte UÇK dhe aleatët të cilat e dëbuan armikun shumëshekullor .

Si autor i mijëra shkrimeve ,kam shkruar qysh pas lufte dhe në radio e tv sa herë më është jep rasti kam kërkuar drejtësi dhe ndëshkim pēr barbarët serb dhe pranim me dashuri me ngrohtësi të motrave tona të dhunuara nga kafshët serbe .

Ne populli shqiptar duhet vetëdijesohemi kombëtarisht , dhe ta ndryshojmë këtë mentalitet muti .

Shqiptar mos harroni mizorit romake bizantine otomane , greke , serbosllave , bullgare nazifashiste mos harroni të shkuarën dhe duajeni atdheun .

Erald Selca

Leave a Reply