GJYKATA SPECIALE PO DËMTON IMAZHIN E UÇK -SË

Gjykata Speciale ka dëmtuar imazhin e UÇK ‘së !

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është thesar kombëtar e një nga Kryeveprat e Kombit shqiptar , dhe lufta jonë ishte e drejtë dhe sipas zakoneve tona të luftës dhe konventave ndërkombëtare .
Çdo luftëtar Epror i luftës sonë është i pafajshëm , Serbia është ajo që ka kryer Gjenocid dhe Etnocid spastrim etnik e njëmijë të zeza .

Duhej Gjykatë për Serbi , e kam sterthenë këtë pafund jo për ne .

Tash kush thotë se nuk dëmtohet imazhi i UÇK-së gabim e ka ai dëmtohet shumë sepse Gjykata e ka brumin në Beograd .
Në vitet 90 -ta , në pikën e luftës dhe pas lufte u zhvillua dhe po zhvillohet luftë speciale kundër UÇK -së e cila ja ktheu dinjitetin e nëperkembur popullit nën okupim ç’njerezor serb dhe pas kapitullimit politikave pacifiste .

Unë si luftëtar i hershëm i UÇK -së , si veprimtar e si shqiptar përjetesisht do të jemë avokat i vlerave kombëtare .

Erald Selca

Leave a Reply