Agim Xhigoli dhe Fronti Popullor vazhdojnë me aktivitete

Fronti Popullor me seli në Ferizaj me Kryetarin e palodhur shokun e nderuar Agim Xhigolin dhe stafin drejtues këto ditë ishin shumë aktiv në disa tubime dëshmoresh në Ferizaj Gjilan Drenicë Prekaz të i madhi Adem Jashari dhe në panairin e librit .

Leave a Reply