Astrit Huskaj -Përfaqësues i OVL UÇK -së në SHBA ndan mirënjohjet e familjes Boletini

Sot në SHBA , në zyren e asamblistit atdhetarit të njohur në NEW YORK Mark Gjonaj u mbajtë një ceremoni e ndarjes së mirënjohjeve nga familja spikatur Boletini

Këto mirënjohjen i ndan për shumë personalitete meritore me kontribute z.Astrit Huskaj nënkolonel , Fluturim Rizvani ish luftëtar i UÇK -së dhe Emrush Musaj ish luftëtar i UÇK -sëburra këta të nderuar të atdheut në mërgatë raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply