Veprimtari shquar Anton Antoni nderon Kolosin Ndue Perlleshi me dashamirë

Sot nje foto të Legjendari i
??Dugagjinit?? Ndue Perlleshi??
?? L A V D I ??
??Heroit te Shqiptaris??
Rastesisht e takuam!
Prof. Dr. Lush Culaj,
Prof. Jozef P. Krasniqi,
Pashk Krasniqi (Gjenerali)
Prof. Anton Antoni

Ju lumtë burra , ju paqtë atdheu Shqipëria Skenderbiane dhe fryma e Gjergjit atit të kombit e njerezimit

Përgatiti Erald Selca

Leave a Reply