Zgjedhjet , do duhej të ishin proces normal e jo luftë !

Shqipëria sot voton , me bojkotin e opozites dhe me një klimë të rënduar politike .

Demo(n)kracia borgjeze shihni se si e ka katandisur atdheun , prandaj populli të ruaj maturin dhe qetësin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *