Dukagjini Burek Furrë me emër në SHBA

Shoku dhe vëllau ynë z.Gani Hameli me tradite pune atdhedashurie vlerash, dhe nderi tërë jetën janë aktiv në punë gastronomi furrë buke me specialitete tradicionale interesante dhe për të huajt

Suksese në punën tuaj fisnike vëllaçko , puna nderon vetin dhe mëmëdheun .

Z.Marjan Kolndrekaj nga Zymi i Hasit tonë fisnik është pronar dhe aty ka një staf mrekullushëm me një traditë mbi 30 vjeçare

Mërgata jonë kudo në botë meriton nderim maksimal për përkushtimin ndaj bashkëkombaseve

Erald Selca