Bashkim Belegu -Gjithmonë në shërbim të kategorive të dalura nga lufta e UÇK -së

Ish luftëtari eminent i UÇK’së z.Bashkim Belegu nënkryetar i OVL UÇK -së në Pejë është shembull për mirë se si është pranë kategorive dala nga lufta me punën përkushtimin e tij dhe kryetarit e stafit

Bashkimi gëzon nderimin dhe respektin e bashkëluftëtareve dhe mbarë qytetit sepse ka vlera pafund .

Leave a Reply