Gazmend Syla merrë pjesë në ngritjen e shtatores NAZMI UKËSMAJLI

Urime Ferizaj, Shtatorja e Dëshmorit të parë të ZO të Nerodimes NAZMI UKËSMAJLI.
Nazmiu u kthye nga mërgimi në përgjigjie të kushtrimit të lirisë, e u përjetësua para 21 vitesh. Rënia e tij, në Ferizaj shënohet si Dita e Veteranit, me ç’rast i uroj të gjithë bashkëluftëtarët.
Lavdi e përjetshme Nazmiut dhe të gjithë dëshmorëve të kombit

Leave a Reply