FRONTI POPULLOR NDERON ME MIRËNJOHJE LUFTËTARIN E MADH TË UÇK -SË RIFAT MUJOTA

Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj me përbërje Agim Xhigoli Kryetar , Sylë Qeriqi n/kryetar dhe Erald Selca sekretar vizituan Shtimjen Jezercin dhe bashkëluftëtaret nga UÇK ‘ja dhe me këtë rast nderuam Rifat Mujoten me mirënjohje të veçantë

Leave a Reply