Gazmend Syla zëri i luftëtarëve të UÇK -së

Gazmend Syla nga një familje me taban kombëtar dhe bastion çerdhe dhe magje e UÇK së ashtu si dje dhe sot është në shërbim të kategorive të lirisë .

Njeri i afërt me popullin djalë i shkolluar familjar i mirë dhe kuader i nderuar i aleances nga timonieret e parë të saj kryetar i nderuar i OVL UÇK Pejë keshilltar i legjendes Ramush Haradinaj dhe shef i zyres së kategorive të dala nga lufta .

Gazi po merrë mbeshtetje meritore gjithëandej vendit e mërgata dhe nga luftëtar emblematik si Blerim Krasniqi dhe Sali Krasniqi etj

Shtresat atdhetare duhet ti votojn shoket e vet ata që nuk i harrojn kur kryhen ciklet zgjedhore .

Gazi o njeri i fjales dhe besës shqiptar i madh

Leave a Reply