Sevdail Robelli njeriu i sukseseve meriton përkrahje masive

Sevdail Robelli dhe familja e tij e ngushtë shquhen për besë nder moral humanizem atdhedashuri janë bastion shqiptarizme .

Sevdaili Robelli Jurist eminent intelektual i shquar drejtues i NISMAS Gjilan dhe krah i Komandant Çelikut Fatmir Limajt meriton mbështetje jo vetem në Anamoravë po kudo në Kosovë .

Kudo ku ka punuar vepruar menagjuar ka korrur suksese prandaj meriton të quhet njeri i sukseseve dhe njeri i popullit i rinsë i sportit i pleqeve i cdo brezi sepse në gjene e ka dinjitetin dhe punën për te miren e përgjithshme .

Leave a Reply