Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli -Adem Jashari ishte shpirt i UÇK -së

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli në një bisedë për portalin JaninaPress ka folur për Adem Jasharin Komandantin Legjendar të UÇK -së i cili ashtu si shoku Enver Hoxha kishte idol Kapedan Çerçiz Topullin .

Agimi thekson se fotot e Adem Jasharit janë nē zyret tona në mirënjohjet tona në zemrat tona !

Agimi thekson se ashtu si shoku sekretar Erald Selca dhe ai kërkon qësa ma parë busti i Adem Legjendarit të vendoset në Prishtinë sebashku me Enver Hoxhen

Leave a Reply