Me 28 Shtator martohet i biri i Heroit Kombëtar Veli Nocaj Tahir Nocaj me Kaltrina Nocaj

Gjakova Kosova Shqiptaria gjithëandej do gëzohen me dasmen madheshtore të birit të heroit të UÇK -së Veli Nocajt Tahirit me Kaltrinen .

Tahiri një djalosh patriot po nderon emrin e babait dhe familjes së tij atdhetare , për këtë gëzim do gëzohet dhe babai i tij i cili na shikon nga qielli do gëzohet mali dhe bjeshka qielli dhe dielli hëna dhe toka do gëzohet çdo zemer familjare çdo atdhetar .

Lumturi shëndet dhe trashigime mirësi dhe pozitivitet çiftit bukur kulturuar nga dy familje të nderuara .

Erald Selca

Leave a Reply