Përfaqësuesi i OVL UÇK për Amerikë nënkolonel Astrit Huskaj protestoi me shok sot para konsullates serbe në New York

Portali JaninaPress zhvilloi një bisedë me ish eprorin e UÇK dhe TMK -së n/kolonel Astrit Huskaj dhe u fol për plagen tonë dhe rajonit dhunimet serbe mbi motrat nënat tona si luftë speciale serbe.

Qyqaret serb në pamundesi të ballafaqoheshin me UÇK , në kryenin gjenocid e etnocid në civil .

Protesta e sotme ishte madheshtore dhe dinjitoze me pjesëmarrje masive .

Leave a Reply