Luftëtari i orëve të para të UÇK -së Arben Krasniqi vjen me një foto emocionuse me Bacen Avni Dehari etj

Isha çun i ri, më friksonin te rrija urtë para njerzëve të mëdhenj,por une mesova shumë nga ata duke duke mos e perfill kete rregull edhe pse shumëher ne bised duke ja futur kot!.
Avni Dehari, Destan Ajdini, Emrush Xhemaili dhe Sahit Krasniqi, te zot në të gjitha fushat, por karshi çeshtjes kombetare te pathyer! Viti 1991

Lexues të nderuar Arben Krasniqi është hero i gjallë i ilegales LPK UÇK dhe Enverist i përbetuar i ndershem e idealist në pakufi

JaninaPress

Leave a Reply