Enver Hoxha në jetën e tij , u gjunjëzua vetëm para dëshmorëve dhe Flamurit Kombëtar

Figura më e ndritur e kombit shqiptar , babai i kombit tonë lideri i përmasave botërore udhëheqesi ynë i lavdishëm e legjendar burrështetasi e patrioti ma i madh i kombit ENVER HOXHA , vetëm Dëshmoreve vlerave dhe Flamurit Kombëtar ju gjunjëzua në jetën e tij krenare lapidare thekson Erald Selca

Leave a Reply