Fronti Popullor kujton 22 Vjetorin e Betejës Frontale të UÇK -së në Drenicë

Me rastin e 22 Vjetorit të Betëjes Frontale të UÇK -së në Drenicë kundër forcave armike serbe , Fronti Popullor kujtoj me nderim Luftën e Adem Jasharit , Abedin Rexhes dhe njesiteve të UÇK -së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *