OVL UÇK -së ndihmon zonat e prekura nga Tërmeti vrastar

Organizata e Veteranëve të Luftës se UÇK-së, arriti të grumbulloje ndihma të ndryshme si 17 ton miell, dhe 12 ton produkte të ndryshme ushqimore, rroba, batanije e shumë gjëra të tjera që ju nevojiten vëllezërve dhe motrave shqiptare në Shqipëri të prekur nga tërmeti, kontribut të madh për grumbullimin e gjithë këtyre gjërave dhanë bashkluftëtaret nga e gjithë Kosova të cilët kontribuan edhe me të holla për blerjen e produkteve të ndryshme, kryesia OVL-se në qender, degët e OVL-së e në veçanti një kontribut të madh dha Dega OVL-së në Malishevë dhe Klinë, si dhe biznese të ndryshme.
Falenderojm të gjithë ata që kontribuan në grumbullimin e këtyre ndihmave !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *