Veprimtari i nderuar Anton Antoni Kujton Epopen e UÇK -së dhe ndërhyrjen e Natos

24 Mars 1998 ?? Dukagjin??
24 Mars 1999 ??NATO??
Lavdi Dëshmorëve??????
Respekte ??USA?? dhe NATO kështu shkruan në profilin e tij në facebook veprimtari njohur mbarëkombëtar z.Anton Antoni

Leave a Reply