Mujë Krasniqi -Kapuçi Kolosi i UÇK-së

Komandantet emblematik të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Mujë Krasniqi -Kapuçi , dhe Hashim Thaçi -Gjarpëri
UÇK -ja kishte në radhët e saja muskujt dhe trurin bashkë për ta mundur dëbuar dhe poshtëruar Serbinë .
Fal organizates sonë të lavdishme LPK -së LKÇK -së ndihmes së pakursyer me dekada nga Enver Hoxha e shteti amë kulmoi lufta jonë e drejtë .

Lavdi mijëra dëshmorëve të atdheut??

Erald Selca

Leave a Reply