Kryetari i Frontit Agim Xhigoli viziton kushërinjët dhe shqiptarët në Turqi të dëbuar dekada me parë nga Jugosllavia

Ne Turqi te kusherit mbesat nipat te cilet nga vitet 1956 e deri sot jetojn ne Turqi Muhabet sa te duesh dhe biseda mbi kombin gjuhen e traditat