Njoftim nga Aktivitetet e Shkolles 12 Vjeçare Arsimi i Shqipërisë

Nga aktiviteti i shkollës 12-të vjeçare “ARSIMI I SHQIPËRISË, Prishtinë.

Dita e shkollës sonë është me 28 Nëntor.
Për shkak të fatkeqësisë natyrore që ndodhi me 26 Nëntor në Durrës dhe vendet tjera, me vendim të Këshillit Pedagogjik, u shty për sot.

Falenderoj veçanërisht të gjithë nxënësit!

Po ashtu, faleminderit drejtorit Ramiz RRUSTAJ, pedagogëve dhe prindërve të nxënësve!

Armond Zhubi

Leave a Reply