Afrim Ajredini kujton dëshmorët bashkëluftëtar

Kjo tokë e ,,mbjellur”me burra plot,e ka historin krejt gjak e barot…

Lavdi Dëshmorëve te Kombit.
Lavdi Musta Musaj Ajredini Vëllau,
Lavdi Bashkim Agim Ajredini Nipi . kēshtu shkruan atdhetari dhe luftëtari i çmuar Afrim Ajredini njofton portali JaninaPress.

Leave a Reply