22 Vite nga Rënia e veprimtarit Rifat Shala , dhe plagosjes së veprimtarit eminent Smajl Shala

22 Vite nga Rënia jote Rifat Shala për Atdhe

Armiku Gjakatar serb gjithmonë i ka pasur në shenjestër familjet atdhetare dhe të palëlëkundura kombëtarisht .

Familja e Rifat Shales dhe veprimtarit njohur kombëtar z.Smajl Shales ishte halë në sy për armikun terrorist jugosllav qysh kohen Rankoviçit , Titos Millosheviçit .

Kontributi i familjes Shala nga Barani i ulët i Pejës konkretisht i familjes së Rifat Shales është tepër i madh në rezistencen paqesore dhe për UÇK-në .

Serbia kriminale disa herë e kishte bastisë këtë familje , dhe si sot para 22 Vitesh me nje atentat terrorist vrau të riun intelektualin sportistin atdhetarin e paepur Rifat Shalen dhe plagosi për vdekje veprimtarin Smajl Shala të cilin edhe e mbajti në burgje shumë kohë .

Me lot në sy të kujtojnë Rifat Shala martiri ynë heroi ynë mbarë popullata e Lugut të Baranit , ti ishe i dashur dhe njerezor për të gjithë andaj gjithmonë do jesh në mendjen tonë .

Politika jonë e ndyrë dhe populli nuk guxojnë të harrojnë Gjenocidin , etnocidin dhe spastrimin etnik serb .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published.