Me 22 Prill 2023 në Austri mbahet akademi Përkujtimore për Dëshmorin Skender Gashi(Foto njoftimi)

Siç njofton Këshilli Organizativ i nderuar dhe një nga ata nga Këshilli organizativ z.Afrim Ajredini veprimtar dhe luftëtar i oreve të para të UÇK -së në fund prill datë 22 do mbahet akademi nderuse përkujtimore për Skënder Gashin dëshmor i atdheut e Epror i UÇK-së

Ju lumtë të gjithëve