OVL UÇK DEÇAN URON 17 SHKURTIN

Urime 15 vjetori i Pavarësisë së Kosovës.
Urime për familjet e Dëshmorëve,të zhdukurve ,veteran e invalid të luftës dhe gjith shqipëtaret kudo qe janë.
Shum mund u bë për këtë ditë ,rrugëtim i gjatë, sakrific,shumë gjak u derdh por ideali i atyre qe dhan kontribut u jetësua me çlirim e pastaj me Pavarësi.
Gëzuar vendi ynë!🇦🇱