Hashim Thaçi -Historia nuk mund të rishkruhet

Shkelqësia e tij z Hashim Thaçi Themeluesi i UÇK-së lider historik dhe President i vendit thotë se historia nuk mund të rishkruhet dhe ai dhe UÇK jane krenare me çdo gjë

Leave a Reply