KF BESA PEJË MERITON TË RIKTHEHET

Superskuadra e madhe mbarëkombëtare BESA PEJË dikur me profesor Genc Hoxhen , me Haxhi Zeken , Mensin , Fiten , Vokshin etj
Ka ardhur koha që ky klub i madh të rikthehet në garë për tituj trofe , dhe është turp për bizniset e fuqishme pejane të mos investojnë në futboll , basket etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *