Jo Bullizmit-Opinion nga znj.Myrvete Haxholli

Muaji Tetor identifikohet edhe si muaj kunder bullizmit.
Te gjithe ata qe e konsiderojne veten normal dhe qe ngacmojne apo ofendojne te tjeret per cfaredo arsye shendetesore ose fizike, do duhej te gjenin formen per te kerkuar falje. Nese jo me fjale, se paku me sjellje ose vepra.
Bullizmi eshte sjellje kryesisht e atyre qe kane defekte ne ndergjegjje apo karakter, e qe realisht kane probleme shume me serioze shendetesore sesa viktimat e tyre.

Autorja është e pranishme me vështrime të ndryshme te tematikave socio-politike

Leave a Reply