Vazhdojn padrejtësitë ndaj Çlirimtarëve

Sot në orën 12:30, nga aeroporti “Adem Jashari” në Prishtinë, është nisur për në Hagë ish eprori i lartë dhe invalidi i luftës së lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, zv. komandanti i Zonës Operative të Pashtrikut, bashkëvendasi ynë Sadik Halitjaha.

Fjalët e fuqishme të Komandantit para nisjes ishin këto:

Do të luftoj përherë, për ty, Atdhe!

Do t’i mbroj bashkëluftëtarët dhe UÇK-në!

Do të luftoj për liri, drejtësi e të vërtetën!

Do të luftoj me dinjitet për ta mbrojtur luftën dhe të drejtën.

Sido që të jenë qëndrimet e të tjerëve nuk do të ndikojnë, as do ta ndryshojnë qëndrimin tim të përhershëm për UÇK-në!

Do të jetoj për familjarët e atdhetarët,

Për ty Kosovë!

U pafshim në liri!

I juaji, Sadik Halitjaha