Veprimtari z.Anton Antoni uron për mardhëniet diplomatike-Kosovë -Izrael

Vendosja zyrtare e marredhenieve diplomatike Kosove 🇽🇰 – 🇮🇱 Izrael, eshte nje moment i veçante dhe teper i rendesishem per shtetin e Kosoves 🇽🇰 dhe shqiptaret 🇦🇱 ne pergjithesi !

Faleminderit SHBA🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
për kontributin e jashtezakonshem…

JamShqiptar….🇦🇱🤝🇮🇱🤝🇽🇰🤝🇺🇸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *