Anton Antoni dhe PSHDK superaktive në rajonin e Pejës e me gjerë

B. D. e Pshdk Pejë Faqja Zyrtare

Takimet me qytetaret nëper vendbanime të ndryshme, po na japin shpresë që PSHDK-ja pas dy dekadave do të kthehet në
parlamentin e R. Kosovës.
Dega – Nepole, Dega Dardani- Pejë,
Dega Gllogjan, Dega Fidanishte- Pejë,
Dega Llugagji, Dega Kosuriq,
në bashkëbisedim
dhe përkrahje të fuqishme për PSHDK-në
Sot, si kurre me pare duhet te degjohet zeri i demokristianve ne Parlament.
Te gjithe ne mbeshtetje te kandidatit te PSHDK-es per Deputet zt. Anton Shala.
Voto 135
Voto Anton Shala 19✅✅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *