Selca nga Fronti Popullor ;Larg armiqët nga trojet tona !

SHQIPËRIA DHE VISET E SAJ JANË VETEM SHQIPTARE

Jemi dëshmitar se pas viteve 90-ta , në Shqipërin kinse demokratike dhe viset e saja u rrit ndikimi turko-arab , greko-serbosllav italian etj të gjitha këto rryma dhe ndikime antishqiptare .

Në vendin e kryeheroit Kombëtar Gjergj Kastriotit -Skënderbeut në vendin e shqiponjave duhet priten fijet e ndikimeve politike agjenturave të huaja antishqiptare që bëjnë përçarje mes nesh me moton përçaj e sundo !

Politika jonë servile e katastrofale që e ka bo atdheun tonë poligon të të huajve , duhet ta dijë se fundi do ju vijë me turp se me ose pa vetëdije po bëni tradhti kombëtare .
Shqipëria dhe trojet tona janë monoetnike shqiptare dhe këtu nuk ka çfarë lyp ndikim bizantin romak otoman neotoman grek serbosllavo-ruse etj

Ju që lejoni përmendore memoriale turqish grekesh në trojet tona ju keni mohuar e po mohoni luftën heroike të madhe partizane dhe kreun e saj Enver Hoxhen lavdimadh ju mohoni heronjët e vigut ju mohoni 28 mijë dëshmor ju mohoni 50 vite dritë ju mohoni kryevlerat kombëtare .

Duhet shporr njëherë e mirë ndikimet antishqiptare dhe politikanet tanë servil duhet hedh në koshë pleherave dhe nxjerrë para Gjyqit popullor !

Shqipëria dhe viset e saja kanë nevojë për shqiptarizim se ka tendenca asimilimi modern dhe perfid duke rrezikuar interesat tona kombëtare dhe sigurinë tonë kombëtare .

Populli duhet ta rritë vetëdijen kombëtare e ti marrë gjërat në duar sa ma parë .

Erald Selca

Leave a Reply