Profesor Esat Ahmeti ky atdhetar i madh

Gjithëandej trojeve tona dhe mërgatë ka pasur gjithmonë atdhetar shembullor që terë jetën e tyre mes Shkupit dhe Amerikes ja ka kushtuar atdheut Shqipërisë progresit dhe emancipimit të saj bashkimit kombëtar i tillë është profesor Esat Ahmeti

Një shqiptar i madh i cili me shok e vëllezër në Amerikë qëndron afer atdheut dhe nismave atdhetare , dhe si luftëtar opinionist e çmoj lart vëlla Esatin dhe shpesh debatojmë me zjarr ne te mire te atdheut gjithmonë

Ju paqim sa malet veprimtar pedagog e shqiptar i madh Esat Ahmeti , kontributi juaj edukim ne perkrahje lufterave çlirimtare respektohet e çmohet shumë shumë

Rroftë Shqipëria , të tillë burra jane ambasador kombit tonë në botë

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *