Fronti Popullor ngushëllon Kombin për Bashkim Finon

Bashkim Fino është humbja e radhes nga pandemia , ish kryetari i Gjirokastres ish Kryeministri i vitit mbrapshtë 97 , deputet e funksionar i lartë i PS dhe shtetit amë shquhej për tolerancen e tij dhe atdhedashurinë e ndershmerin e tij të cilet sot se kanë fare politikanet !
I paharruar do jesh Bashkim Fino 10 shi ynë se ke qenë dhe marakli i madh futbolli

Erald Selca

Leave a Reply