Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli përshendet punimet e PKSH-së

Të dashur shok e shoqe vëllezër e motra në pamundesi të marrim pjesë sot në punimet e PKSH dhe me rastin e 80 vjetorit, u dërgojmë urimet më të ngrohta unë Agim Xhigoli bashkëpuntoret e mi shoku ,Erald Selca dhe mijëra frontiste enveristë dhe apelojmë për unitet rreth idealeve të babait të shqiptarisë Enver Hoxhes

Suksese

Rroftë Kombi ynë

Lavdi dëshmoreve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *