Veprimtarët e çeshtjës kombëtare Sahit Krasniqi dhe Arben Krasniqi takohen me Ali Ahmetin

Është mirë kështu siç janë, sepse më pëlqejnë kështu! Evokuam kujtime gjatë aktivitetit ilegal ne LPK . Ali Ahmeti, Sahit Krasniqi, Man Kelmendi, Furkan Tusha kështu shkruan në facebook luftëtari i oreve të para të UÇK -së Arben Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published.