Gjeneral Kudusi Lame me shumë të vërteta

Gjeneral Kudusi Lama:”… u jam shumë mirënjohës objekteve të fortifikimit(Bunkerëvë të Enver Hoxhës), sepse unë për 22 muaj luftime dhe 39 beteja kam pas vetëm 6 të plagosur gjithsej dhe asnjë djal, asnjë burrë dhe asnjë luftëtar nuk e çova të vrarë në familjen e vet, megjithëse mbi bunkerë kan ra mbi 12,000 predha të artilerisë serbe…”

Leave a Reply