Sa shumë i mungon mëmëdheut Gjeneral Shaban Shala

Sot me 28 Nëntor 2019 , pas tragjedisë me termetin dhe solidaritetin u ula dhe mendova për shumë kolos vigaj gjigantë që i mungojnë kombit kujtova heroizmat e Skënderbeut , Ismail Qemailin Hasan Prishtinen Azem Bejten Shaban Polluzhen , Adem Demacin Ismajl Haradinajn Gërvallajt Kadri Zeken Rexhen e Nuhiun , Fadil Vaten dhe Afrim Zhitinë Fahri Fazliun e Zahirin me shok Adem Jasharin e madh me Fehmiun e Bedriun , Aben e Shaban Shalen

Vitet po ikin nga mungesa jote Gjeneral e lotët më kaplojnë për ty ishe baba prindë Gjeneral strateg e terë jeta jote ishte me nder e ate rrugë po ta vazhdon dhe familja jote e cila o edhe imja .

Gjeneral Shaban Shala lum kombi ynë që të pati në gjirin e vet .

Erald Selca bashkëluftëtar

Leave a Reply